top of page

Isle Of Thor

Zet de zomervakantie onvergetelijk in! Een unieke (nieuwe!) locatie met betoverende lichtshows, (live)optredens en food & drinks. Isle Of Thor tovert op vrijdag 30 juni, 1 juli en 2 juli 2023 het Vliegveld van Zwartberg om tot de grootste summerparty van Genk en omstreken.


Het festival Isle of Thor bestaat dus uit 3 dagen.  Vrijdag 30 juni (original edition) is er vanaf 18h00 de after work party.  Een reguliere kaart kost €25.  U kan ook kiezen voor een VIP arrangement voor €50 waarbij een diner is inbegrepen (excl. dranken).


Zaterdag 1 juli (ambiance edition) starten we vanaf 14h00.  Een reguliere inkomkaart kost hier €10 maar ook hier kan u weer een VIP arrangement kiezen (€50 excl. drank).


Zondag 2 juli (siesta edition) is het familiedag waarbij de hele familie welkom is (inkom gratis).  U bent allen van harte welkom vanaf 14h00.


Bent u benieuwd wat er dan allemaal te beleven valt, bezoek zeker deze website https://www.isleofthor.be/ 
Niet onbelangrijk: alle leden van de Koninklijk Limburgse Vleugels genieten een korting van 25% op de inkomkaartjes.
Gezien het ook een flying festival is zijn alle bezoekende piloten van harte welkom met hun vliegtuig.  Zij betalen geen landingfee en kunnen zelfs overnachten op het vliegveld in hun eigen tent (zelf te voorzien).

 

Als laatste nog te melden dat er ook steun- en sponsorpakketten beschikbaar zijn.  Voor meer informatie kan u zich wenden tot Tony in de bar.

U komt toch ook?
 

bottom of page