top of page

Website volledig vernieuwd

Neem zeker een kijkje op onze volledig vernieuwde website. Zo zullen er op de homepage belangrijke berichten verschijnen en kan u in de footer (helemaal onderaan) de icoontjes terugvinden van social media, Skyman en het logo van de LV. Wanneer u op het logo van LV klikt, komt u steeds terug op de schakelpagina.

 

Piloten van Zwartberg kunnen dan via de nieuwe knop aeroclub - pilot library op 1 pagina alle documenten terugvinden van onze vloot. Hierbij is het belangrijk om te weten dat de gecontroleerde documenten steeds op Skyman te vinden zijn en dient deze pagina louter ter informatie! Indien u geen toegang hiertoe heeft, volstaat het om een berichtje te sturen via de website (chatfunctie). Geef hier aan dat u piloot bent van aeroclub Limburgse Vleugels.

Verder kan u op deze pagina een minor maintenance report invullen. Dit dient enkel om gebreken te melden van het koffertje dat in het vliegtuig ligt. Op die manier verhogen wij het comfort van onze piloten. Technische items dienen enkel en alleen via Skyman ingediend te worden.

Verder is op algemene vraag de pagina flight planning vernieuwd en ook terug online. Kijk hiervoor bij pilot info - flight planning.


Neem dus snel een kijkje op onze vernieuwde website!

Bjorn

123 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page