top of page

Touch and go’s EHBK 13-05-2022

Bijgewerkt op: 8 mei 2022

Na het succes van afgelopen jaar organiseren we op Beek weer actiedagen om gratis te komen trainen!

Binnenkort organiseren wij 3 dagen waarop volledig kosteloos getraind kan worden op Beek. Dit betekent geen handling fees, geen ATC charges én tot 5 gratis landingen. Parkeren aan de 'overkant' op Charlie met de mogelijkheid om een kopje koffie en een versnapering te nuttigen voor vertrek naar de thuishaven. Graag nodigen wij eenieder uit om lekker te komen trainen op EHBK en zich aan te melden via onderstaande formulieren. Vanwege een beperkt aantal plekken is deelname enkel mogelijk na invullen van het aanmeldingsformulier én ontvangen van een bevestiging, 2 dagen vóór de betreffende dag.

De actie is bedoeld voor vliegtuigen in de categorie light, waarbij tot 5 landingen gemaakt kunnen worden in de vorm van VFR circuits (touch and go's).


De eerste dag zal plaatsvinden op vrijdag 13 mei. Aanmelden kan via onderstaand formulier:

We hopen jullie in groten getale te mogen ontvangen! Bij een overschot aan aanmeldingen selecteren we de eerste 15 aanmeldingen. Overige vliegers zullen gecontacteerd worden en voorrang krijgen op een volgende geplande dag. De aanmeldingen voor de eerstvolgende 2 dagen zullen zo gauw mogelijk online komen.

Tot snel!

159 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page