top of page

Infoavond Praktijklessen Radiocommunicatie


Oscar Oscar Lima Victor Tango, make a 360 to the right, Oscar Oscar Lima Victor Juliet please ident,... het zijn welbekende uitspraken.  Maar weet jij hoe je je correct moet aanmelden bij de verkeersleiding?  Weet jij wat je moet doen in geval niemand antwoord?

Tijdens deze praktijklessen zal je aan de hand van een rollenspel de ins-en outs van de radiocommunicatie leren.  Je gaat dus zelf aan de slag.  Zo stippel je aan hand van een opdracht een route uit en zul je alle radiocommunicatie zelf moeten doen.  In een gezellige en ongedwongen sfeer zul je veel bijleren over dit boeiende aspect van de luchtvaart.

Op 26 oktober 2017 en 02 november 2017 om 20h00 (LT) is er een infoavond waar je alle informatie zal ontvangen omtrent deze lessen.  De infoavond gaat door in het clubhuis.

U kan zich inschrijven via mail (klik hier) of via het blad in het clubhuis.  Tot dan!


191 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page